DE DOKTERSASSISTENTEN – Huisartsenpraktijk Frankenslag – Den Haag
Frankenslag 160 2582 HX Den Haag
Header afbeelding

DE DOKTERSASSISTENTEN

Als u naar ons gezondheidscentrum belt, wordt  u in eerste instantie te woord  gestaan door de doktersassistente. Zij maakt afspraken voor de huisartsen en de praktijkverpleegkundigen en deelt het spreekuur in.  De assistente bepaalt samen met u, eventueel in overleg met een van de artsen, de urgentie. Daarom kan zij u vragen naar de aard van uw klachten.

U kunt bij de doktersassistentes terecht voor het aanvragen van herhaalrecepten, verwijsbriefjes en al uw vragen. Vaak kan zij u direct advies geven. Dit wordt altijd overlegd of naderhand gefiatteerd door de huisarts. De doktersassistentes doen dagelijks ook zelf spreekuur, waarin ze wratten aanstippen, oren uitspuiten, injecties zetten, uitstrijkjes maken, enz.

De assistentes zijn voor uw vragen  of verzoek om een afspraak telefonisch bereikbaar van 8-10.30, 11.30-12.30 en 14-16 uur. Buiten deze tijden is de praktijk van 8-17 uur bereikbaar voor spoed.

Assistententeam van links naar rechts: Arendine den Heijer, Satwant Singh, Margareth de Rijk, Karin Bakker, Hanneke Visser