OVER ONS – Huisartsenpraktijk Frankenslag – Den Haag
Frankenslag 160 2582 HX Den Haag
Header afbeelding

OVER ONS

In twee fraaie panden in het Haagse Statenkwartier is sinds 1994 het gezondheidscentrum Frankenslag gehuisvest. In dit gezondheidscentrum bevinden zich 2 huisartspraktijken waarin 5 ervaren huisartsen werken. Als huisartsen van het gezondheidscentrum hebben wij de visie om u zich bij ons thuis te laten voelen en om u laagdrempelige en hoogkwalitatieve hedendaagse zorg te bieden. Om u die goede zorg te kunnen geven worden wij bijgestaan door onze assistentes en ondersteund door gespecialiseerde verpleegkundigen op het gebied van chronische ziektes. Daarnaast werken wij nauw samen met de psychologen, dietist, logopedist en fysiotherapeuten die in ons gezondheidscentrum werkzaam zijn. Ook daarom kunnen wij u op onze lokatie een ruim scala van goede eerstelijnszorg aanbieden. Zorg die we blijven uitbreiden en vernieuwen, bijvoorbeeld middels meekijkconsulten samen met specialisten in ons centrum en door het ontwikkelen van specifieke zorgprogramma’s.

In onze huisartspraktijken leiden wij doktersassistenten op. Ook leiden wij artsen tot huisartsen op. Wij vinden het belangrijk om hierdoor het huisartsvak uit te dragen en blijven op die manier zelf ook op de hoogte van de meest moderne kennis.

Onze huisartspraktijken zijn door het NHG geaccrediteerd. Dat wil zeggen dat onze praktijken voldoen aan de kwaliteitseisen die het Nederlands Huisartsen Genootschap stelt.

Ons doel is om u als patiënt bij te staan in uw gezondheid en levenskwaliteit. Daar doen wij als medisch team van gezondheidscentrum Frankenslag graag ons best voor. Wij staan open voor uw feedback om onze gezondheidszorg voor u te blijven verbeteren.