SPECIALISTEN – Huisartsenpraktijk Frankenslag – Den Haag
Frankenslag 160 2582 HX Den Haag
Header afbeelding

SPECIALISTEN

We werken nauw samen met de specialisten van het HMC Bronovo/Westeinde. Zo komen specialisten in ons gezondheidscentrum om samen met de huisartsen naar patiënten en hun medische problemen te kijken. Momenteel gaat het om de meekijkconsulten Cardiologie en Orthopedie.

Meekijkconsult Cardiologie

Tijdens het meekijkconsult bespreekt uw huisarts met uw medeweten uw klachten en onderzoeksresultaten met een cardioloog (hartspecialist) van het HMC Bronovo/Westeinde. Hier bent u niet bij aanwezig. Op basis hiervan wordt er een advies gegeven. U wordt hier achteraf door uw huisarts over geïnformeerd. Uw huisarts blijft de hoofdbehandelaar.

Afspraak & kosten

Indien u wordt besproken tijdens het meekijkconsult, wordt u hierover vooraf geïnformeerd door de doktersassistente of uw huisarts.

Er zijn geen kosten voor u verbonden aan het meekijkconsult. Wanneer een huisarts extra onderzoeken aanvraagt die in het ziekenhuis plaatsvinden, gaan de kosten wel af van uw eigen risico. Dit geldt ook voor bloedonderzoek of een röntgenfoto. Bij twijfel of onduidelijkheid over kosten is het verstandig om uw zorgverzekeraar te raadplegen. Bepaalde kosten kunnen variëren per ziekenhuis, behandelcentrum of laboratorium.